De Stichting voor Kunst & Cultuur Vlissingen verzorgt een divers aanbod aan culturele activiteiten in de stad Vlissingen. Hieronder vallen Bevrijdingsfestival Zeeland, Festival Onderstroom en Festival Wonderstroom. Het streven is het in stand houden van, bijdragen aan en het bevorderen van de kunst en cultuur alsmede het uitgaansleven in Vlissingen.

Ondersteuning
De activiteiten van de Cultuurwerf worden gesubsidieerd door de Gemeente Vlissingen, de Provincie Zeeland en verschillende fondsen.
Fondsen die de Cultuurwerf gesteund hebben zijn o.a.: Stichting Moerman Promotie Vlissingen, VSBFonds, FPPM, Prins Bernhard Cultuurfonds.
Ook plaatselijke sponsors en donateurs dragen bij aan verschillende onderdelen of de festivals van de Cultuurwerf, bijvoorbeeld als materiaal sponsor.

word vrijwilliger

Cultuurwerf organiseert Bevrijdingsfestival Zeeland, Festival Onderstroom, het straattheater en muziekfestival van Zeeland en Festival Wonderstroom.

 

Voor al onze activiteiten zoeken wij enthousiaste vrijwilligers voor o.a. achter de bar, kaartverkoop, opbouw, communicatie, klussers, stagehands, etc.

Wil jij een van onze activiteiten tot een succes maken? Meld je aan!

INFO@CULTUURWERF.NL