Cultuurwerf Presenteert

//

Nieuwe shows toegevoegd!

Zet ze in je agenda!

Yes! Er zijn weer nieuwe toevoegingen aan ons muzikale aanbod! Zet het in je agenda

– Zaterdag 10 mei: Reggaenight: Fiyah Nation Band + guests

Tijd voor een nieuwe reggaenight! Afgelopen november zorgde de Fiyah Nation Band met een paar goeie vrienden en gastzangers voor een regelrechte reggaefuif. En zo’n feestje willen we natuurlijk nog wel een keer, dus komen ze gewoon weer langs in de Piek. Om kaarten te reserveren, klik hier!

– Zaterdag 24 mei: YELLOW – EP Release

In een wereld waar buiten de lijnen krassen al lang geaccepteerd is, kleurt YELLOW juist alles mooi in. Druisend tegen de golven in blijft deze Zeeuwse band dicht bij zichzelf. Vanavond presenteert YELLOW hun eerste EP. Ze spelen alle nummers van de plaat en zullen daarnaast een gezellig, verrassend, avondvullend optreden verzorgen. De EP is op deze avond voor het eerst te koop voor maar € 5,- ! Om kaarten te reserveren, klik hier!

– Zaterdag 14 juni: Stevie Ann + Kim Richey

In 2005 betoverde Stevie Ann heel Nederland met haar op piano en gitaar gebaseerde popliedjes. Door de jaren heen stond ze op de grootste festivals en poppodia. Haar debuutalbum ‘Away From Here’ ontving vanuit alle hoeken positieve reacties. Is het haar loepzuivere, karakteristieke stem, haar aanstekelijke liedjes of de manier waarop ze herkenbare, alledaagse zaken bezingt? Ze sleept er in ieder geval een Zilveren Harp, een Essent Award en meerdere nominaties van 3FM mee binnen. Ook haar opvolgende albums worden goed ontvangen en op haar cover van ‘One Year Of Love’ krijgt ze zelfs een lyrische reactie van Mr. Brian May himself. Vanavond verzorgt Stevie Ann in de Piek een bijzondere show in een kleine, intieme setting waarin ze zichzelf begeleidt op piano en gitaar. De Amerikaanse singer-songwriter Kim Richey verzorgt het voorprogramma. Om kaarten te reserveren, klik hier!

– Vrijdag 5 september: Dana Fuchs

De Amerikaanse zangeres Dana Fuchs mag er dan zo stijlvol en gevaarlijk uit zien als Shakira of Kylie Minogue, haar stem doet vol overtuiging denken aan Janis Joplin, Beth Hart en Melissa Etheridge. Een vorm van rauwe, pittige bluesrock die vanuit het uiterste puntje van haar tenen moet komen. Om kaarten te reserveren, klik hier!