Cultuurwerf Presenteert

//

Etalageproject st Jacobsstraat

Lichte en duistere Vlissingen sprookjes sieren vanaf vandaag de ramen in de st. Jacobsstraat. Wat zie jij er allemaal in!?

Sprookjesachtige landschappen met daarop dieren en herkenbare gebouwen uit de skyline van Vlissingen sieren vanaf vandaag etalages in de st Jacobsstraat. Wat zie jij er allemaal in!?

Leegstand is een groot probleem in veel steden. Helaas ook zo in Vlissingen. Vooral het gezellige st Jacobsstraatje heeft te maken met veel lege panden. In samenspraak met winkeliers uit de straat is door Cultuurwerf meegedacht over het aantrekkelijker maken van het straatje. Vanuit het aangegeven thema ‘ sprookjes’ is door ons een geschikte kunstenaar gezocht die gespecialiseerd is in illustraties en die dit thema eigentijds kon combineren met Vlissingse kenmerken. Eduard Bezembinder bleek de perfecte man voor deze opdracht.

Naast de sprookjesachtige raamfolies heeft Eduard ook vlaggen ontworpen die komende tijd verspreid door het straatje komen te hangen.

Positieve uitstraling: We willen graag de stad een levendig, aantrekkelijk  en verrassend aanzicht geven en hopen dat het winkelend publiek het straatje extra gaat waarderen.

De kenmerkende folies blijven in principe de hele winter zitten.

Met speciale dank aan de eigenaren en makelaars van nummer 3, 6, 26 en 31 en Conversions voor het drukken en monteren.

Zie voor meer foto’s Facebook/Willem3exposities