Cultuurwerf Presenteert

//

Cultuurwerf op Walcherenplein Contacta

Culturele instellingen dragen bij ‘anders naar connecties te kijken’

Op 3, 4 en 5 november 2015 vindt Contacta.nl plaats bij Zeelandhallen Goes. Contacta.nl is dé netwerkbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen.

Het Walcherenplein
Het Walcherenplein op de Contacta heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers met in het hart van het plein een gezellig en bruisend horecapaviljoen.

Culturele bijdrage
Dit jaar is de insteek van het Walcherenplein ‘Denk eens anders, denk eens aan cultuur’.
Op een creatieve manier kijken naar de omgeving waarin we leven, werken, studeren en recreëren levert een verrassende kijk op connecties op. Kijk bijvoorbeeld eens naar cultuur: een belangrijk basisonderdeel van een gezonde economische en leefbare omgeving. Cultuur geeft immers creativiteit, identiteit en binding: precies wat bedrijven ook nodig hebben!
Daarom bundelt het Walcherenplein de krachten tussen ondernemers en Walcherse cultuurinstellingen. Cultuurwerf is door Ondernemend Walcheren uitgenodigd om een bijdrage te leveren op het Walcherenplein. Om samen tot mooie projecten, samenwerkingen en initiatieven te komen gaan we stimuleren ‘anders naar connecties te kijken’ door middel van een dobbelspel. Behalve Cultuurwerf doen ook het Polderhuis Westkapelle, de Zeeuwse concertzaal en de Vleeshal hier aan mee.

Door bezoekers te interesseren, bewust te maken en te interesseren hopen we een brug te slaan tussen het bedrijfsleven en culturele instellingen. Daar worden we allemaal ‘rijker’ van!