Cultuurwerf Presenteert

//

Bettie Serveert + support

vr 21 okt / Poppodium De Piek

Tickets Bestellen

In 2016 viert Bettie Serveert haar 25-jarig jubileum

Niet dat Bettie Serveert ooit echt is weggeweest, maar na het album ‘Oh, Mayem!’ uit 2013 werd het wel even stil rond de band rondom zangeres Carol van Dyk. In 2016, het vijfentwintigste jaar in het bestaan van de alternatieve rockband, trapte men af met een gloednieuw liedje, de prachtige single ‘Never Be Over’. 

Bettie Serveert maakte vanaf de jaren 90 furore in de (underground)clubs en op festivals over de hele wereld en op college radio’s in Amerika. Natuurlijk kent iedereen die zich in de jaren 90 jong voelde ‘Palomine’ uit 1991, het onvolprezen, gouden album van de band. Het leverde de band een optreden op Pinkpop 1993 op, na ‘Lamprey’ uit 1995 gebeurde hetzelfde. Daarna tourde Bettie Serveert nog met bands als Belly, Dinosaur Jr, Buffalo Tom, Jeff Buckley en Wilco en bleef de band regelmatig prima albums afleveren.

Het meest recente, tiende album ‘Oh, Mayhem!’ – dat zich het best vertaalt als ‘Oh, heerlijke chaos!’- van Bettie Serveert zag in januari 2013 het daglicht. Volgens ingewijden is het de brutaalste sinds hun debuutalbum ‘Palomine’. In 2016 viert Bettie Serveert haar 25-jarig jubileum en startte het jaar met het uitbrengen van de fraaie ballad ‘Never Be Over’.

LET OP: DE VOORVERKOOP VOOR DIT CONCERT START ZATERDAG 10 SEPTEMBER.

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

Entreeprijs: VvK 15 eu, deur 17,50

Tickets Bestellen